O nama

Tradicija

Preduzeće „Bramy doo” je izgradilo vrstan profesionalni renome na temeljima porodične firme „Braća Miljković” osnovane 1978. godine. I tih davnih godina bili smo prepoznatljivi po beskompromisnom kvalitetu materijala kao i izuzetnoj finalnoj obradi koja nas je izdvajala iz mora sličnih ponuda što je zahvaljujući negovanju porodične tradicije u obliku prenošenja specifičnih znanja i majstorskih krojačkih tajni očuvano do današnjih dana.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja muške i ženske lake i teške konfekcije kao i specijalizovane namenske odeće za pripadnike vojske, policije, obezbeđenja…

Iskustvo

Dugogodišnje prisustvo okarakterisano vrhunskim kvalitetom, strogim poštovanjem rokova isporuke kao i krajnje profesionalnim i korektnim odnosom prema poslovnim partnerima, obezbedilo nam je vrlo značajno mesto u tekstilnoj industriji, o čemu svedoče mnogobrojne nagrade na međunarodnim sajmovima…

Modni trendovi

Uhvatili smo korak sa vremenom zahvaljujući primeni savremene tehnologije koja u kombinaciji sa vanvremenskim dizajnom i pažnji koju posvećujemo svakom detalju predstavlja sjajnu osnovu na kojoj je zasnovan kvalitet našeg proizvoda.

Robna marka „Bramy”

U velikoj konkurenciji u proleće 1996. godine, za svoj prvi sajamski nastup „Company Braća Miljković” osvaja „Srebrnu košutu” za kreaciju muškog odela. Na jesen 1996. godine osvajaju „Zlatnu košutu” za muško odelo, kao i „Zlatni prsten” za sveukupnu kolekciju.

Ovakav uspeh je doprineo da menadžment lansira sopstvenu robnu marku „Bramy”. Akcenat je stavljen na prepoznatljiv i moderan dizajn, nabavku dobrih materijala kao i kvalitetnu izradu modela.

Danas preduzeće „Bramy doo” zapošljava 100 radnika, poseduje savremenu tehnologiju pre svega za tehničku pripremu, savremene mašine za sve operacije šivenja i finalizacije gotovih proizvoda.

Prodaju svojih proizvoda vrši preko sopstvene maloprodajne mreže, kao i preko poznatih veletrgovina u Srbiji.